- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
papa019 #2765 üzenetére
Ja értem, tehát akkor egy jQuery UI Dialogot dobálsz fel, és ott maradnak meg a formelemek.
Akkor ezek szerint PHP-hoz nincs köze, azt hittem, arról van szó, de ezek szerint ÚJ kategória hozzáadására szolgáló formon jön elő a gond.Ha jól értem, akkor a kérdésed igazából már csak arra irányul, hogy miért mentődnek el a mezők, a többi megoldódott akkor, nem?
Ezt az elmentés-problémát minden böngészőben tapasztalod? Mert amúgy látszólag teljesen jól működik a kódod, amit belinkeltél. Vannak olyan extensionök/pluginek böngészőkhöz, amik elmentik az űrlap tartalmát, akár még az is beleszólhat... vagy ha van valami scripted az oldalon, ami ezért az elmentésért, visszaállításért felelős.
Nálad itt, a jsFiddle-ön is "elmenti" az értékeket? (Ezt a böngésző-kiegészítő esetleges megléte miatt kérdezem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest