Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Netfone
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez pontosan így van, nem is kérdés. Pl. hiába vannak programozásról előadások az egyetemen vagy akárhol (vagy hiába olvas róla valaki könyvet), ha valaki nem gyakorol, akkor úgyis megbukik az első számonkérésen.
Erre mondtam én is, hogy a suli önmagában semmit sem ér, és ez főleg az informatikára igaz, hiába tanulod meg az elméletet, úgyis a gyakorlati alkalmazás a lényeg. -
EmberXY
veterán
"de a konkrét kérdésekre a válaszokat magadnak kell megtalálni"
Ezt én is így gondolom, maximálisan egyetértek vele. Engem is érdekelnek a weboldalak készítésével/programozásával kapcsolatos dolgok, én "hobbi szinten" foglalkozok ezzel, rengeteget olvasok, nézelődöm a témában, és ami a legfontosabb, gyakorlom, próbálgatom a script írást, mert csak a saját tapasztalataim után mondhatom azt, hogy értem azt, amit csinálok. Nyilván rengeteget kell még tanulnom, a legfontosabb, hogy értsem, hogy mi miért és mitől van, ezt pedig csak saját tapasztalás útján lehet megtanulni, ezt én is így gondolom.
Ezzel együtt azonban ötleteket, némi segítséget szerintem nem szégyen kérni, és az okosabbtól nem szégyen tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Erre mondtam én is, hogy a suli önmagában semmit sem ér, és ez főleg az informatikára igaz, hiába tanulod meg az elméletet, úgyis a gyakorlati alkalmazás a lényeg.