- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez pontosan így van, nem is kérdés. Pl. hiába vannak programozásról előadások az egyetemen vagy akárhol (vagy hiába olvas róla valaki könyvet), ha valaki nem gyakorol, akkor úgyis megbukik az első számonkérésen.
Erre mondtam én is, hogy a suli önmagában semmit sem ér, és ez főleg az informatikára igaz, hiába tanulod meg az elméletet, úgyis a gyakorlati alkalmazás a lényeg. -
EmberXY
veterán
"de a konkrét kérdésekre a válaszokat magadnak kell megtalálni"
Ezt én is így gondolom, maximálisan egyetértek vele. Engem is érdekelnek a weboldalak készítésével/programozásával kapcsolatos dolgok, én "hobbi szinten" foglalkozok ezzel, rengeteget olvasok, nézelődöm a témában, és ami a legfontosabb, gyakorlom, próbálgatom a script írást, mert csak a saját tapasztalataim után mondhatom azt, hogy értem azt, amit csinálok. Nyilván rengeteget kell még tanulnom, a legfontosabb, hogy értsem, hogy mi miért és mitől van, ezt pedig csak saját tapasztalás útján lehet megtanulni, ezt én is így gondolom.
Ezzel együtt azonban ötleteket, némi segítséget szerintem nem szégyen kérni, és az okosabbtól nem szégyen tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- P1 Gen3 15.6" FHD IPS i7-10850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Több különböző komplett mini pc eladó 4590T, 4590S, 6100T Lenovo, Dell, Fujitsu
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Erre mondtam én is, hogy a suli önmagában semmit sem ér, és ez főleg az informatikára igaz, hiába tanulod meg az elméletet, úgyis a gyakorlati alkalmazás a lényeg.