Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez pontosan így van, nem is kérdés. Pl. hiába vannak programozásról előadások az egyetemen vagy akárhol (vagy hiába olvas róla valaki könyvet), ha valaki nem gyakorol, akkor úgyis megbukik az első számonkérésen.
Erre mondtam én is, hogy a suli önmagában semmit sem ér, és ez főleg az informatikára igaz, hiába tanulod meg az elméletet, úgyis a gyakorlati alkalmazás a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Erre mondtam én is, hogy a suli önmagában semmit sem ér, és ez főleg az informatikára igaz, hiába tanulod meg az elméletet, úgyis a gyakorlati alkalmazás a lényeg.