Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Megvan.
Kiderült, hogy több <div id="desc"></div> sor volt, és az nem jó, ha több ugyanolyan id-del rendelkező elem van a kódban...
(ez valahogy elkerülte a figyelmem) Aztán a további próbálkozások során (amikor nem értettem, mi az oka a hibának) már kiszedtem a "desc" azonosítójú elemet, pedig az mindenképp szükséges a megadott függvény helyes működéséhez, különben az a jelenség áll elő, mint nálam, vagyis hogy új ablakban nyílik meg. Szóval ez is megoldódott.
Jól elbeszélgetek itt azért magamban...
- Te skizofrén vagy?
- .... miii?
- Igen, ti!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kiderült, hogy több <div id="desc"></div> sor volt, és az nem jó, ha több ugyanolyan id-del rendelkező elem van a kódban...
(ez valahogy elkerülte a figyelmem) Aztán a további próbálkozások során (amikor nem értettem, mi az oka a hibának) már kiszedtem a "desc" azonosítójú elemet, pedig az mindenképp szükséges a megadott függvény helyes működéséhez, különben az a jelenség áll elő, mint nálam, vagyis hogy új ablakban nyílik meg. Szóval ez is megoldódott.