Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Macrodroid
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Megvan.
Kiderült, hogy több <div id="desc"></div> sor volt, és az nem jó, ha több ugyanolyan id-del rendelkező elem van a kódban...
(ez valahogy elkerülte a figyelmem) Aztán a további próbálkozások során (amikor nem értettem, mi az oka a hibának) már kiszedtem a "desc" azonosítójú elemet, pedig az mindenképp szükséges a megadott függvény helyes működéséhez, különben az a jelenség áll elő, mint nálam, vagyis hogy új ablakban nyílik meg. Szóval ez is megoldódott.
Jól elbeszélgetek itt azért magamban...
- Te skizofrén vagy?
- .... miii?
- Igen, ti!
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kiderült, hogy több <div id="desc"></div> sor volt, és az nem jó, ha több ugyanolyan id-del rendelkező elem van a kódban...
(ez valahogy elkerülte a figyelmem) Aztán a további próbálkozások során (amikor nem értettem, mi az oka a hibának) már kiszedtem a "desc" azonosítójú elemet, pedig az mindenképp szükséges a megadott függvény helyes működéséhez, különben az a jelenség áll elő, mint nálam, vagyis hogy új ablakban nyílik meg. Szóval ez is megoldódott.