- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Aki még a régi programozói érában szocializálódott, az emléxik azokra a heves vitákra, hogy, mikor, melyik fordító állít elő hatékonyabb kódot, ami egy kicsivel is gyorsabban futott, mint a másik.
Webes környezetben természetesen ez értelmezhetetlen.
Egyrészt a HTML oldalt mondjuk egy ASP.NET felől érkező szerver generálja le, aholis már az ASP.NET is egy közteskódból generált byte kódot fordít le futtatás előtt, és egy szöveget (html) ad át a böngészőnek, ahol pedig a böngésző ebből próbálja meg kisilabizálni, hogy minek is kell történnie. Utoljára én Commodore BASIC-ben használtam olyan programnyelvet, amit futás közben értelmezett a számítógép
Persze, a mai processzorokkal, és memória mennyiséggel ez gyorsan megtörténik, de pl. egy tableten, telefonon megnyitva az oldalt, sokszor várni kell 10-15mp-et, mire az összes js, kép, lófütty betöltődik, le rendereli magát, és a helyére kerül. És az marhára tud engem bosszantani, hogy 1mp alatt megnézném, ami engem érdekel, de az előbbi leírtak miatt ez szinte lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden.
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest