- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Köszönöm a tippet.
A UI már eleve így készült, felkészítve arra, hogy mi történjen, amíg eredményre vár az adatbázisból.
Ez most csak egy extrém ritka lehetőség, amit kezelni akartam, de úgy vagyok vele, legyen minden rendesen lekezelve, még akkor is, ha csak nagyon kis eséllyel fordulhat elő.
Szóval végül úgy oldottam meg, hogy az egész JS-kódrészt, ami a várt változóval dolgozna, beletettem egy setTimeout-ba, aminek a végén a várakozási időt egy változó állítja be. Ezt a változót a setTimeout előtt egy if-else állítja be: ha undefined a változó típusa, akkor még nem érkezett meg a válasz, ilyenkor váratom 500 ms-t (még tesztelem, hogy ez elég-e, vagy nem-e túl sok stb.). Ha viszont már megvan az érték, akkor 0-ra állítja, és azonnal lefut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tud dönteni a múlt és jelen közt az Epomaker billentyűzete
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest