Hirdetés
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Ti írtatok már saját kezűleg sütikezelőt? (GDPR-sáv)
Nagyjából készen vagyok az oldallal, a megfelelő engedélyekre várok még, és funkcionalitását tekintve még a sütikezelés hiányzik. (Bár sütiket nem használok (egyelőre), csak local storage-ot, de úgy láttam, hogy jogszabály szerint ez egy kalap alá van véve, tehát mindegy, hogy cookie vagy local storage, kell a hozzájárulás és a GDPR-sáv.)
Nem tudom, megéri-e energiát belefektetni, és megírni magamnak (bár nem igazán tudom/értem, mi-hova-miért tartozik), vagy jobban járnék, ha vennék egy jól felépítettet, és csak beépíteném.
Ez utóbbira van ötletetek?
Feleljen meg az előírásoknak, legyen minden állítható, amit állítani kellhet (user szempontjából).A működését illetően pedig, ha magamnak akarnám csinálni:
Amire használom jelenleg a local storage-ot:
- sötét mód állapota
- lokáció (weather widget-hez)
- 18 éves elmúlt-e (tartalmak szűrése, megjelenítése)
- hasonlók.Ez szerverre egyáltalán nem kerül, nem mentek semmit a userekről (jelenleg - majd talán később, egyszer), még igazából látogatottságot se nézek (még), és nincs összekötve se Google-lel, se Fb-kal. Ehhez a két utóbbihoz már tuti kelleni fog egy megfelelő megoldás - de azon kívül?
Ugye ezeket amiket írtam, nevezhetem a működéshez szükséges "cookie-knak", így ezt amúgy sem lehetne lekapcsolni. Vagy ezt sem én döntöm el? Lehet a sötét mód állapota kényelmi beállítás, és akkor már máshogy és máshol kell kezelni?Ebben tudnátok segítséget adni? Ha csak egy jól összeszedett cikk is az, az is bőven jó lenne, csak tudjam, merre-hogyan induljak.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest