- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Tisztában vagyok vele, jelenleg is egy webforms alkalmazáson dolgozom, ráadásul a legkisebb probléma vele, hogy webforms
. Banki project, múltkor nekem kellett deployolnom, ami abból állt, hogy a gépemre publisholt projectet átmásoltam a megadott mappába (egyelőre csak QA-ra, de productionbe is így megy
). Ugyanennél a cégnél közben írunk egy web api-t is, de hiába indul 0-ról, azt sem engedték core-ban írni, mert hogy nem lehet csakúgy telepíteni a core-t a szerverekre (ami elég béna kifogás, mert self-contained-ként simán mehetne oda).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Windows 10
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo IV
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 24ML600SP Monitor Full HD LED IPS / 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz !
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi AM5 alaplap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Banki project, múltkor nekem kellett deployolnom, ami abból állt, hogy a gépemre publisholt projectet átmásoltam a megadott mappába (egyelőre csak QA-ra, de productionbe is így megy
). Ugyanennél a cégnél közben írunk egy web api-t is, de hiába indul 0-ról, azt sem engedték core-ban írni, mert hogy nem lehet csakúgy telepíteni a core-t a szerverekre (ami elég béna kifogás, mert self-contained-ként simán mehetne oda).