Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Tisztában vagyok vele, jelenleg is egy webforms alkalmazáson dolgozom, ráadásul a legkisebb probléma vele, hogy webforms
. Banki project, múltkor nekem kellett deployolnom, ami abból állt, hogy a gépemre publisholt projectet átmásoltam a megadott mappába (egyelőre csak QA-ra, de productionbe is így megy
). Ugyanennél a cégnél közben írunk egy web api-t is, de hiába indul 0-ról, azt sem engedték core-ban írni, mert hogy nem lehet csakúgy telepíteni a core-t a szerverekre (ami elég béna kifogás, mert self-contained-ként simán mehetne oda).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Banki project, múltkor nekem kellett deployolnom, ami abból állt, hogy a gépemre publisholt projectet átmásoltam a megadott mappába (egyelőre csak QA-ra, de productionbe is így megy
). Ugyanennél a cégnél közben írunk egy web api-t is, de hiába indul 0-ról, azt sem engedték core-ban írni, mert hogy nem lehet csakúgy telepíteni a core-t a szerverekre (ami elég béna kifogás, mert self-contained-ként simán mehetne oda).