Hirdetés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
Tisztában vagyok vele, jelenleg is egy webforms alkalmazáson dolgozom, ráadásul a legkisebb probléma vele, hogy webforms
. Banki project, múltkor nekem kellett deployolnom, ami abból állt, hogy a gépemre publisholt projectet átmásoltam a megadott mappába (egyelőre csak QA-ra, de productionbe is így megy
). Ugyanennél a cégnél közben írunk egy web api-t is, de hiába indul 0-ról, azt sem engedték core-ban írni, mert hogy nem lehet csakúgy telepíteni a core-t a szerverekre (ami elég béna kifogás, mert self-contained-ként simán mehetne oda).
Új hozzászólás Aktív témák
- Yoga Pro 9 14IRP8 14.5" 3K IPS i9-13905H RTX 4060 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- ThinkPad X1 Yoga Gen 5
- Latitude 7650 16" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Sapphire ATI Radeon HD 3850 AGP
- iPhone 17 Pro max 512GB gyári független Silver hibátlan 2028.09.19 gyártói jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Banki project, múltkor nekem kellett deployolnom, ami abból állt, hogy a gépemre publisholt projectet átmásoltam a megadott mappába (egyelőre csak QA-ra, de productionbe is így megy
). Ugyanennél a cégnél közben írunk egy web api-t is, de hiába indul 0-ról, azt sem engedték core-ban írni, mert hogy nem lehet csakúgy telepíteni a core-t a szerverekre (ami elég béna kifogás, mert self-contained-ként simán mehetne oda).