- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
Sok önsajnálat és önmarcangolás utan elővettem a <canvas> html tagot . Teljesen a kezdetén vagyok, egy kicsit tájékozódtam, ezért egyelőre nem kérdezősködök sokat, csak arra vagyok kjváncsi, hogy a canvas menyire rugalmas, menyire kiterjedt, az-e amit elvárok tőle :
1. Nem kellene-e a HTML + script grafikának külön topikot nyitni ?
2. A grafikát egy pontokból koordinata pontonként is fel lehet-e vinni pl. képletekből vagy 2dimenziós listákból generálva . Mik ennek a kulcs formái ?
3. A 2. pontban leírtakat mozgásként is lehet előállítani ? Mik ennek a kulcs formái ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest