- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- MIUI / HyperOS topik
- Egy óra, két rendszer
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
martonx #7517 üzenetére
"semmit nem jelent az az információ, hogy ..."
Hát azért jelent valamit, mert egy sok soros programot megírni ugye sok munka, nem számítva az átmásolgatásokat . Pl. a Windows OR kb 300 000 soros (?), amit csak egy IT cég képes megírni . Én régeben írtam egy 5 000 soros programnyelvet, de anyira belekeseredtem-savanyodtam, hogy befőtesuborkának éreztem magam tőle . Most sincs befejezve, felé se nézek, pedig kreatív voltam vele ."hogy ha segítséget kérsz, akkor részletesen, konkrét kódokkal bemutatod a problémádat"
Én tulajdonkpen nem is segítséget kértem, hanem panaszkodtam . Ugye szabad ?"ez az önjelölt megváltó dolog ... ha Jézus most ... javascript programocskákat írt volna"
Én ezt komolyan gondolom . Én egy modern próféta vagyok, aki nem a RETRO vallást műveli, hanem halad a korral . Még azért nem felkapot a művem, mert 1. mindenki a magáét fúja, 2. a minimál díjat sajnálják rá . Privátüzenetben minden kérdéseitekre válaszolok ez ügyben .
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen széket vegyek?
- Nem lesz Xiaomi 16
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest