- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
bandi0000 #6978 üzenetére
Webshopra például mehet, ha a kliens valami nagyon interaktív dolgot szeretne. Alapvetően én úgy gondolom, hogy ez a single page app dolog kliens heavy cuccoknál, vagy pedig for fun hobbi projekteknél éri meg.
Ha mezei de mégis CRUD dolgot akarunk, mint mondjuk a Prohardver lapcsalád, fórummal együtt, akkor arra tökéletes egy Express, egy Laravel vagy Django. Rövid pályafutásom során úgy vettem észre, hogy sokszor csak azért van használva XY dolog, mert csak azt ismeri a fejlesztő (csapat), és akkor automatikusan abba készül valami, holott lehet, hogy tipikusan ágyúval verébre szituáció lesz belőle. (khm Java khm)
De mint írtam szakdogának egy Ng + php api szerintem jófej dolog, bárcsak én is tudtam volna ilyet amikor én írtam a szakdogám.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest