- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, remélem igen.
Adott egy online shop ami ehhez hasonló akciókat fog szervezni a napokban. Mint látható nagyon olcsón megvásárolhatóak lesznek egyes termékek, de csak limitált mennyiségben (linkeltnél ez 1 főt jelent). A lényege, hogy amint a számláló a nullához ér, meg kell nyomni a Buy gombot. Aki a leghamarabb nyomja meg, az veheti meg a terméket a kiírt áron.
Nem kamu akciók, tényleg csak a gombnyomáson múlik a dolog, de minden ms számít...Na most állítólag a leleményes ruszkik
ezeket script-ekkel (Java?) szokták megnyerni ami kattint helyettük a megfelelő időben. Legalábbis elég gyanús, hogy a legnagyobb akciókat orosz e-mail-lel rendelkezők nyerik.
Tehát én is egy ilyen srcipt-et szeretnék.Viszont nem konyítok az efféle script-ekhez.
A kérdés, hogy van-e vállalkozó szellemű aki segítene nekem ebben?Valami olyasmi kellene ami x időnként frissítené a számlálót (el szokott csúszni) és 0-nál automatikusan megnyomná a gombot.
Tudom, hogy sok múlhat a ping-en is, de azért mégis nagyobb eséllyel indulnánk a "versenyben".
Mellesleg nekem is és egy fórumtársnak is sikerült már megcsípni 1 centes billentyűzetet, illetve tablet-et, szóval nem lehetetlen.
Remélem tud valaki segíteni... és nem csak magának tartja meg a srcipt-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- MACBOOK PRO M1 8G/256G, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő