Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, remélem igen.

Adott egy online shop ami ehhez hasonló akciókat fog szervezni a napokban. Mint látható nagyon olcsón megvásárolhatóak lesznek egyes termékek, de csak limitált mennyiségben (linkeltnél ez 1 főt jelent). A lényege, hogy amint a számláló a nullához ér, meg kell nyomni a Buy gombot. Aki a leghamarabb nyomja meg, az veheti meg a terméket a kiírt áron.
Nem kamu akciók, tényleg csak a gombnyomáson múlik a dolog, de minden ms számít...Na most állítólag a leleményes ruszkik
ezeket script-ekkel (Java?) szokták megnyerni ami kattint helyettük a megfelelő időben. Legalábbis elég gyanús, hogy a legnagyobb akciókat orosz e-mail-lel rendelkezők nyerik.
Tehát én is egy ilyen srcipt-et szeretnék.
Viszont nem konyítok az efféle script-ekhez. 
A kérdés, hogy van-e vállalkozó szellemű aki segítene nekem ebben?
Valami olyasmi kellene ami x időnként frissítené a számlálót (el szokott csúszni) és 0-nál automatikusan megnyomná a gombot.
Tudom, hogy sok múlhat a ping-en is, de azért mégis nagyobb eséllyel indulnánk a "versenyben".
Mellesleg nekem is és egy fórumtársnak is sikerült már megcsípni 1 centes billentyűzetet, illetve tablet-et, szóval nem lehetetlen.
Remélem tud valaki segíteni... és nem csak magának tartja meg a srcipt-et.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezeket script-ekkel (Java?) szokták megnyerni ami kattint helyettük a megfelelő időben. Legalábbis elég gyanús, hogy a legnagyobb akciókat orosz e-mail-lel rendelkezők nyerik.