Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
fordfairlane-nel értek egyet, ezek a kulcsszavak egy kezdőt szerintem is inkább elrettentenek, mint kedvcsinálónak számítanak, elkezd ezekre guglizni, és akkora zsongás lesz a fejében (mondjuk már eleve a kulcsszavaktól is), hogy lehet, hogy azt fogja érezni, hogy ezt inkább hagyjuk (jó, mondjuk egy komoly elhivatottság eleve kell a minőségi programozáshoz). Az általad felsoroltak közül van olyan, amikről nekem is csak felületes tudásom van, már ha annak nevezhető, igaz, most épp nem a webfejlesztés van terítéken esetemben, hanem csak hobbi, de azért le tudok ülni megoldani egy JavaScriptes feladatot, gondolom azért ez csak lejött.
Először tényleg angolul kell megtanulnia (ezt Te is írtad), aztán programozói alapszemléletet elsajátítani (nem biztos, hogy JavaScripten keresztül kellene, de fogalmam sincs, mi a leginkább működő módszer, pl. a C nyelv kezdésnek kissé erős lehet, mégis pl. BME-n ezt nyomatják elsőre), majd tök alapvető dolgokkal megismerkedni a JavaScripten belül - pl. épp azt, hogy mi is az a DOM, milyen módon tudja alapszinten manipulálni a HTML-elemeket, stb. Eleinte nem szükséges minden olyan ismeret, ami a pár-/sokéves tapasztalatból neked kapásból előugrik. Legyen némi sikerélménye, amiből tovább építkezhet (ami azt hiszem, nagyon fontos ahhoz, hogy legyen kedve folytatni). Amikor kezdő voltam programozásból, én is azt éreztem, hogy a haladók vagy profik ritkán tudnak csak visszaemlékezni (vagy nem is akarnak) arra, hogy ők honnan is kezdték. Érted, ha elkezdesz tanulni angolul, akkor sem a past perfect continous-zal kezded.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Videó stream letöltése
- Építő/felújító topik
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Óvodások homokozója
- Diablo IV
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Először tényleg angolul kell megtanulnia (ezt Te is írtad), aztán programozói alapszemléletet elsajátítani (nem biztos, hogy JavaScripten keresztül kellene, de fogalmam sincs, mi a leginkább működő módszer, pl. a C nyelv kezdésnek kissé erős lehet, mégis pl. BME-n ezt nyomatják elsőre), majd tök alapvető dolgokkal megismerkedni a JavaScripten belül - pl. épp azt, hogy mi is az a DOM, milyen módon tudja alapszinten manipulálni a HTML-elemeket, stb. Eleinte nem szükséges minden olyan ismeret, ami a pár-/sokéves tapasztalatból neked kapásból előugrik. Legyen némi sikerélménye, amiből tovább építkezhet (ami azt hiszem, nagyon fontos ahhoz, hogy legyen kedve folytatni). Amikor kezdő voltam programozásból, én is azt éreztem, hogy a haladók vagy profik ritkán tudnak csak visszaemlékezni (vagy nem is akarnak) arra, hogy ők honnan is kezdték. Érted, ha elkezdesz tanulni angolul, akkor sem a past perfect continous-zal kezded.