- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Ja, mindenki azt használ.
Na összeszórtam babel-el is, nehéz szülés volt, mármint a nodejs jasmine teszt vele. [link] A végén úgy döntöttem, hogy becsomagolom browserify-al az egészet egy pack-ba, aztán úgy tesztelem. Próbáltam jest-el is, annak elvileg van preprocessor-a, ami babel-el átalakítja, de bugos. Facebook fejlesztők kontár munkája...
Úh. azzal nem jött össze a dolog. Most megy, de kellene még bele egy source map, amit nem tudom, hogy fel tudok e építeni browserify+babelify+uglify kimenetéből. Talán ha minden összejön, akkor igen. A következő probléma meg az lesz, hogy hogyan alakítom át a jasmine hibaüzeneteit a bundle-ről valami épkézláb dologgá a sourcemap segítségével. Meglájuk. Még úgysem használtam sosem ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 22.10.2025-ig kedvezménes, 120.000ft-os áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest