- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Semmi. Az a problémám, hogy windows-ra nincs megírva a program, amit használni akarok, csak androidra. Ha sikerülne is GATT-ról adatot nyerni a BT smart eszközről, akkor is vannak olyan funkciók, amiket valszeg nem tudnék használni (pl beállítások), mert nem tudom, hogy hogyan implementáljam őket, úgyhogy egyszerűbb lett volna felszórni a laptopomra egy emulált androidot, amin telepíthetem a szoftvert, aztán megnézhetem, hogy tényleg jól működik e a kütyü.
Megpróbáltam virtualbox-al is, azzal a telepítő képernyőig jutottam, ott viszont úgy tűnt, hogy a virtualbox nem érzékeli a billentyűzetet, úgyhogy nem tudtam tovább lépni. Próbáltam beállítani, de nem kapta el a keystroke-okat a beállításnál sem. Utána megpróbáltam újraindítani, akkor meg valami értelmezhetetlen hibaüzenetet szórt. Ezek után tényleg jobb a vmware. Az is bugos, de legalább nem ennyire durván...
Majd kölcsönkérek egy bt smart-os mobilt, aztán kipróbálom azzal, addig meg megnézem, hogy ez a WinJs GATT hogy szuperál, ha már így belejöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest