Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
inf3rno
üzenetére
Nem írtad, hogy WebStormozol.
De amúgy WS után ( és a PhpStorm után, de ez mondhatni ugyan az az IDE ) szerintem a VS a legjobb. Mondjuk a WS-ben az nagyon jó, hogy hamar támogatják a trendet.(#5342) PumpkinSeed: Az én laptopomban is 4GB RAM van, meg egy gyenge B960-as Intel, de nekem a Community teljesen jól fut, úgy, hogy nagy monitorra van kötve a gép. Akkor feküdt meg a kicsike, amikor a WinJS-hez indítottam egy Win8 szimulátort az érintőkijelzőt szimulálva, és egy batár nagy SVG-vel kellett dolgoznia a gépnek.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De amúgy WS után ( és a PhpStorm után, de ez mondhatni ugyan az az IDE ) szerintem a VS a legjobb. Mondjuk a WS-ben az nagyon jó, hogy hamar támogatják a trendet.