- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Ha az ES6-ra gondolsz, akkor úgy vélem, hogy az elterjedése folyamatos, és csak a projekt karakterisztikái határozzák meg, hogy már ma is használhatod-e, vagy sem. Például ha olyan a projekt, hogy folyamatos buildelést kíván, mert például browserify-t, vagy webpacket használsz, akkor akár már most is használhatsz olyan eszközöket, mint a 6to5, vagy a Traceur, és szerintem ilyen esetben ajánlott is használni valamit. Én például mostanában React-os projeketeket csinálok, browserify-t használok, kifejezetten ES6 to ES5 transpilerem nincs, de a reactify miatt van 1-2 ES6-os feature amit "ingyen" megkapok. Ezeket előszeretettel használom már most is.
Szóval, 100%-os támogatottságra még biztos várni kell, szerintem minimum egy évet, de a migráció folyamatos a vendorok részéről, így az idő előre haladtával mind több és több ES6-os feature-t lehet használni.
megj: illetve mivel az iojs ilyen jó ES6 támogatottsággal rendelkezik, ezért szerver oldalon már ma is lehet használni az újdonságokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Hobby elektronika
- Star Trek
- BMW topik
- HP notebook topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest