- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
superboyka #4662 üzenetére
Pont azért írtam, hogy ránéztem adatlapodra, mert először én is írni akartam, hogy kicsit nehezen értelmezhető amit írsz, de eszembe jutott, hogy nem biztos hogy magyar környezetben nőttél fel. El tudom képzelni, hogy milyen nehéz lehet úgy megtanulni magyarul, hogy a társadalom nem igazán segíti ezt elő. Szóval max respect, hogy ennek ellenére is próbálkozol vele, és hogy magyar fórumra írsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest