- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Magisk
- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Ja tényleg, az is az
, használtam felhasználóként egyszerű letöltögetésekre, meg tárgyinfók megnézésére (mondjuk amennyi Moodle-felületet eddig láttam, szerintem elég béna, bár az mellékes), de amúgy a fenti feladat megoldására milyen lehet fejlesztői oldalról? Simán össze tudsz dobni ilyen kérdezz-feleleket egyszerű grafikus felületen, úgy, hogy még akár az is lazán megoldja ezt a feladatot, akinek amúgy a webfejlesztéshez sok köze nincs? Sosem láttam még fejlesztői oldalról, de gondolom megoldották ezt a részt is normálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, használtam felhasználóként egyszerű letöltögetésekre, meg tárgyinfók megnézésére (mondjuk amennyi Moodle-felületet eddig láttam, szerintem elég béna, bár az mellékes), de amúgy a fenti feladat megoldására milyen lehet fejlesztői oldalról? Simán össze tudsz dobni ilyen kérdezz-feleleket egyszerű grafikus felületen, úgy, hogy még akár az is lazán megoldja ezt a feladatot, akinek amúgy a webfejlesztéshez sok köze nincs? Sosem láttam még fejlesztői oldalról, de gondolom megoldották ezt a részt is normálisan.