- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
martonx
üzenetére
Ez a példa simán böngészőben szerintem is működne, de az én kérdésem nem erre vonatkozott, hanem .xpi-re (kiegészítő, Add-on). Úgy tűnik hogy az alapesetben nem akar hozzáférni a böngésző default localStorage-ához, pontosan az a kérdés hogy ezt mégis hogyan kellene megoldani. Egyébként én localStorage-ot kérdeztem, nem a sessionStorage-t, de valószínűleg nagyon hasonlóak, így ez is érdekel. A "fáma" szerint a localStorage megőrzi a tartalmát kilépés (böngésző bezárás) után, a sessionStorage pedig nem, az én problémámat a localStorage tudná megoldani.
Sajnos xpi-t nem tudok debug-olni, tehát semmi hibaüzenetem nincs. A teszt célból használt editbox-om üres marad, egyszerűen a "hibás" utasítást nem hajtja végre, megy tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Mazda topik
- Google Pixel topik
- ASUS routerek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pitterix: Gyógytorna
- További aktív témák...
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő