- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Skynet258 #3109 üzenetére
Nem ismerem a WordPress-t, így nem tudom, hova lehetne nyúlni, hibanaplóban nem jelez-e valami problémát, nincs-e státuszriport arról, hogy esetleg valami függőség hiányzik (Drupalnál a jobb modulok jelzik, ha valami nyűgjük van), és így tovább, így most nem tudom konkrétan megmondani, mi lenne a megoldás. Először nem néztem az oldalad forráskódját, azt hittem, saját kód, vagy ha külső, akkor is bele tudsz nyúlni a kódjába. Gondolom ezt a részét annyira nem vágod még.
Mindenesetre alapszabály, hogy soha nem kísérletezgetünk éles oldalon!!
Inkább töltsd le FTP-n keresztül, rakj fel egy helyi webszervert (akár egy EasyPHP-s gyorsmegoldás is megteszi, nem tudom, milyen platformra kéne, Windows-t vagy Linux/UNIX-alapú rendszert használsz-e), és ott üzemeld be az oldalad, az az egészséges, ha ott próbálgatod, mert akkor az éles rendszerben nem tudsz kárt tenni, meg a látogatóid nem látják a próbálgatásaidat (így nem tapasztalhatnak furcsa anomáliákat, ami csökkenti a felhasználói élményt).A két slide-hoz milyen plugin tartozik, azt nem tudod megnézni? Vagy ezt a slide-ot az oldalhoz tartozó theme/smink rakja oda? Nagyon kell egyébként, hogy a Google Plus oldalra mutató link popupban jelenjen meg?
Amúgy az a gáz, hogy ez inkább WordPress topicba tartozna, mert a CMS-ekben az ilyen kész plugineknél és sminkeknél az ilyen gyakori megoldásokhoz (mint ez a főoldali slide) ritkábban van szükség egyedi kódmódosításokra, szóval valszeg csak WP-tapasztalat kell hozzá. Ha tudsz angolul, megpróbálhatnád itt, itt biztos egész gyorsan válaszolnak:
WordPress Answers - Stack Exchange
Aztán gondolom ez a hivatalos magyar fórum:
http://kozosseg.wphu.org/forumok
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen notebookot vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- AirPods Max - Space Grey - Első generációs - LIGHTNING
- NÉMET Logitech G515 Lightspeed
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FC 26 előrendelés PS5 konzolra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest