Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Bocsi, de ez a kód elég nagy hülyeség.
Amúgy ennél kényelmetlenebbül és csúnyábban tesztelhető módszert nehéz lett volna kitalálni, mint ahogy felraktad jsFiddle-re.Figyeld, most ez 3 percembe került, miután letöltöttem IconFinderről két ikont:
Szerintem valami olyasmi is benne lehet a dologban nálad, hogy nincs meghatározva az egzakt szélesség/magasság, és az egér fölévitele során a tököm tudja miért duplázódik. Na most ezt jól megaszondtam, mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Watch Ultra 2 Új(garanciában cserélt, aktiválatlan)
- Eladó iPhone 15 Plus black 128GB (új állapot )
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest