- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Balázs1986 #2624 üzenetére
Hát basszus, igazad van, IE-ben nem is teszteltem. Tényleg a window.event a megoldás.
Itt van egy magyarázat, hogy miért is nem megy: [link]
"The problem is that e is undefined in IE because no event object is passed as a parameter to the event handler. You need the window.event property"Mindig meglep, hogy micsoda egy szar ez az Internet Explorer, hogy mindent tök máshogy kezel, mint az összes többi normális böngésző...
Viszont ez, amit korábban szintén linkeltem, gond nélkül működik IE-ben is, mert a jQuery lekezeli az ilyen böngészőbeli hülyeségeket, így az IE-ben előforduló gány dolgokat is.
Ha már így dumáltunk róla, megcsináltam a JSBinen a javított változatot is:
http://jsbin.com/axuzid/3/edit#javascript,html,live
Ez IE8-ban már jól működik!Plusz felraktam ide is:
[Checking arrow key codes with plain JavaScript]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Így használod a ChatGPT-t
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest