Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Van nekem egy javascriptem, amivel a honlapon szereplő táblázatokat lehet szebbé varázsolni. (Erről van szó: [link]) Működik tökéletesen, már kicsit meg is lett moddingolva, hogy ne minden táblázatra legyen hatással, hanem csak a megadott class-ra. Viszont van egy gondom vele. Az oldalon szerepel egyéb szkript is, méghozzá a body onload részben kerül betöltésre. A táblázatos szkript fórumát átböngészve akadtam rá, hogy ebben az esetben vagy az egyik nem fog működni vagy a másik és ez így is van, tehát kiütik egymást, ha az egyik megy, akkor a másik nem. (Attól függ hova helyezem el a szkript betöltését:
<script type="text/javascript" src="tablecloth/tablecloth.js"></script>
. Ha a <head> részbe akkor az oldalon szereplő eredeti szkript megy, ha a <body> részbe akkor a táblázatos működik, de az eredeti nem
Nekem viszont mindkettőre szükségem lenne.A fórumon ezt írták a problémára: "Use an addEvent function to add the onload event, the script will not work if someone put another onload attribute on body tag."
No igen, csak ehhez én már kevés vagyok. Aki tudna esetleg segíteni benne, hogy átszerkeszti nekem ezt a táblázatos szkriptet ilyen formában azt megköszönném.
Itt a forráskód: [link]

Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sorozatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 Notebook! 7435HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Új 0km es garanciás asus zephyrus m16! Rtx 4080 / i9 / 32gb / 1tb / 240hz OLED MINI LED!
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem viszont mindkettőre szükségem lenne.