- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Van nekem egy javascriptem, amivel a honlapon szereplő táblázatokat lehet szebbé varázsolni. (Erről van szó: [link]) Működik tökéletesen, már kicsit meg is lett moddingolva, hogy ne minden táblázatra legyen hatással, hanem csak a megadott class-ra. Viszont van egy gondom vele. Az oldalon szerepel egyéb szkript is, méghozzá a body onload részben kerül betöltésre. A táblázatos szkript fórumát átböngészve akadtam rá, hogy ebben az esetben vagy az egyik nem fog működni vagy a másik és ez így is van, tehát kiütik egymást, ha az egyik megy, akkor a másik nem. (Attól függ hova helyezem el a szkript betöltését:
<script type="text/javascript" src="tablecloth/tablecloth.js"></script>
. Ha a <head> részbe akkor az oldalon szereplő eredeti szkript megy, ha a <body> részbe akkor a táblázatos működik, de az eredeti nem
Nekem viszont mindkettőre szükségem lenne.A fórumon ezt írták a problémára: "Use an addEvent function to add the onload event, the script will not work if someone put another onload attribute on body tag."
No igen, csak ehhez én már kevés vagyok. Aki tudna esetleg segíteni benne, hogy átszerkeszti nekem ezt a táblázatos szkriptet ilyen formában azt megköszönném.
Itt a forráskód: [link]

Új hozzászólás Aktív témák
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Gigabyte B550M DS3H
- Canon i-SENSYS MF416dw multifunkcionális lézernyomtató
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIFI,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem viszont mindkettőre szükségem lenne.