Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Van nekem egy javascriptem, amivel a honlapon szereplő táblázatokat lehet szebbé varázsolni. (Erről van szó: [link]) Működik tökéletesen, már kicsit meg is lett moddingolva, hogy ne minden táblázatra legyen hatással, hanem csak a megadott class-ra. Viszont van egy gondom vele. Az oldalon szerepel egyéb szkript is, méghozzá a body onload részben kerül betöltésre. A táblázatos szkript fórumát átböngészve akadtam rá, hogy ebben az esetben vagy az egyik nem fog működni vagy a másik és ez így is van, tehát kiütik egymást, ha az egyik megy, akkor a másik nem. (Attól függ hova helyezem el a szkript betöltését:
<script type="text/javascript" src="tablecloth/tablecloth.js"></script>
. Ha a <head> részbe akkor az oldalon szereplő eredeti szkript megy, ha a <body> részbe akkor a táblázatos működik, de az eredeti nem
Nekem viszont mindkettőre szükségem lenne.A fórumon ezt írták a problémára: "Use an addEvent function to add the onload event, the script will not work if someone put another onload attribute on body tag."
No igen, csak ehhez én már kevés vagyok. Aki tudna esetleg segíteni benne, hogy átszerkeszti nekem ezt a táblázatos szkriptet ilyen formában azt megköszönném.
Itt a forráskód: [link]

Új hozzászólás Aktív témák
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy ruhás topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 5000 széria
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem viszont mindkettőre szükségem lenne.