Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Van nekem egy javascriptem, amivel a honlapon szereplő táblázatokat lehet szebbé varázsolni. (Erről van szó: [link]) Működik tökéletesen, már kicsit meg is lett moddingolva, hogy ne minden táblázatra legyen hatással, hanem csak a megadott class-ra. Viszont van egy gondom vele. Az oldalon szerepel egyéb szkript is, méghozzá a body onload részben kerül betöltésre. A táblázatos szkript fórumát átböngészve akadtam rá, hogy ebben az esetben vagy az egyik nem fog működni vagy a másik és ez így is van, tehát kiütik egymást, ha az egyik megy, akkor a másik nem. (Attól függ hova helyezem el a szkript betöltését:
<script type="text/javascript" src="tablecloth/tablecloth.js"></script>
. Ha a <head> részbe akkor az oldalon szereplő eredeti szkript megy, ha a <body> részbe akkor a táblázatos működik, de az eredeti nem
Nekem viszont mindkettőre szükségem lenne.A fórumon ezt írták a problémára: "Use an addEvent function to add the onload event, the script will not work if someone put another onload attribute on body tag."
No igen, csak ehhez én már kevés vagyok. Aki tudna esetleg segíteni benne, hogy átszerkeszti nekem ezt a táblázatos szkriptet ilyen formában azt megköszönném.
Itt a forráskód: [link]

Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem viszont mindkettőre szükségem lenne.