Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZéZé@PH
aktív tag
% jel tetszőleges karaktersorozatot jelöl, ha azt akarod hogy résszóra is működjön a keresés akkor elengedhetetlen. Még egy tipp: LOWER sql függvény csupa kis betűs szóvá alakít. Ha csupa kis betűst hasonlítasz össze csupa kis betűssel, akkor azt is megoldottad, hogy ne legyen a keresésed case sensitive.
Én a mysql-en kívül nem tudok másik ingyenes sql-es adatbázist. Használnak még ugye Oracle-t meg a Microsoft sql-es adatbázisát, de ezek nem ingyenesek.
-
ZéZé@PH
aktív tag
Mert az adatbázis felé a programozónak kell gondoskodnia a típuskonverzióról, legalábbis általában.
Nem tudom milyen adatbázis szervert használsz, de Oracle-nél azonnal hibát dob ha számot vár de varchar-t kap.
Egyébként valóban paraméteres lekérdezéseket érdemes használni,már csak biztonsági okból is. -
ZéZé@PH
aktív tag
-
ZéZé@PH
aktív tag
Telepített már valaki eclipset Vista x64 alá?
Nekem az alábbi hibaüzit dobja:
jdk 1.6 x64 van a gépemen.
Mindennemű segítséget előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest