- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaralasptt
csendes tag
válasz
norbiphu #1087 üzenetére
En is sokaig netbeans-t toltam, mivel az egyetemen a sun altal sponzoralt JEE oktatasokon azt hasznaltuk, illetve meg a creatort, viszont az eddigi mukahelyeimen mindenutt eclipse volt /illetve integration dev./, ezert kenytelen voltam atszokni, es most mar azt mondom, hogy java-hoz jelenleg az eclipse a legjobb IDE. Mondjuk a 6-os nb-be lehet ujitanak valamit a sun-os sracok, viszont azt foleg a Ruby miatt varom.
Viszont a hulye netbeans template-ek idegzodtek be /serr, sout, CTRL+J D es tarsai/, ezert az uj eclipse installokat kenytelen vagyok minden alkalommal testreszabni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- új aktiválatlan Apple Watch Series 9 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok 1 év Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest