- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyaralasptt
csendes tag
válasz
bambano #1089 üzenetére
Ha ennel kicsit konkretabb lennel /mennyi penzbol; lokalis adatbazis kell-e; csak fejlesztogep vagy server is, linux vs. win stb./, akkor konnyebb volna segiteni, viszont par altalanossagot azert leirok:
1. A cpu altalaban nem tul fontos tenyezo java-s fejlesztesben: a 2 mag fontos, hogy ha a JVM vagy az IDE megdoklik, akkor konnyu legyen kiloni es ne kelljen a prioritasokkal jatszani
Szerintem fejleszteni egy kozepes core 2 siman megteszi(~6600). A vinyo alt. nem tud annyi adatot adni a cpu-nak, hogy az ki legyen tomve
2. A vinyo szokott lenni a legproblemasabb resz, foleg EE java eseten a sok XML file miatt + a lokalis db is azt terheli, szoval itt erdemes erositeni. A deployment resz (5-30 perc kozepesebb alkalmazasokra) is foleg a vinyot veszi igenybe.
3.Memo: minel tobb annal jobb, bar egy jvm-mel nem lehet 1 GB-nal tobbet hatekonyan kihasznalni; 2-3 Gb kb. eleg szokott lenniA netbeans-be egyebkent az a legjobb, hogy valamit vagy rogton kiokumlal, vagy soha az eletbe.
-
nyaralasptt
csendes tag
válasz
norbiphu #1087 üzenetére
En is sokaig netbeans-t toltam, mivel az egyetemen a sun altal sponzoralt JEE oktatasokon azt hasznaltuk, illetve meg a creatort, viszont az eddigi mukahelyeimen mindenutt eclipse volt /illetve integration dev./, ezert kenytelen voltam atszokni, es most mar azt mondom, hogy java-hoz jelenleg az eclipse a legjobb IDE. Mondjuk a 6-os nb-be lehet ujitanak valamit a sun-os sracok, viszont azt foleg a Ruby miatt varom.
Viszont a hulye netbeans template-ek idegzodtek be /serr, sout, CTRL+J D es tarsai/, ezert az uj eclipse installokat kenytelen vagyok minden alkalommal testreszabni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest