- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
válasz
#53246592 #310 üzenetére
Valószínű, az lesz amit írtál, gondolom a doksi egy régebbi Tomcathez szól, amiben még úgy volt.
Nos beletettem a CLASSPATH-ba ezeket:
d:\Program files\Apache Software Foundation\Tomcat 5.5\common\;d:\Program files\Apache Software Foundation\Tomcat 5.5\common\servlet-api.jar;d:\Program files\Apache Software Foundation\Tomcat 5.5\common\jsp-api.jar
egyenlőre még nem nagyon érzi át a javac, hogy én szeretnék servletet fordítani. Kell még valamit csinálni ezzel? -
BaLinux
tag
válasz
#53246592 #304 üzenetére
Elég rossz kérdés...
Mit jelent itt az, hogy ''hamarabb''? Ha utasításciklusokban mérjük, akkor attól függ milyen gépen fut, ha meg időben mérjük, akkor még az ütemezés is számít.
Válasz: ki tudja. Ja, azt esetleg ki lehetne számítani, hogy adott kezdőfeltételek mellett mennyi valószínűséggel fut le egyik hamarabb mint a másik
Amúgy olyasmire akar kilyukadni, hogy a float és double kivonás között milyen különbség van? Reflexből mondhatnám, hogy a virtuális gép utasítások szintjén a floatos gyorsabb, mert csak 32 bit, kevesebb művelet. Aztán lehet persze, hogy a mai FPU-k ugyanannyi idő alatt végeznek egy float és egy double kivonással.
mod: áá rájöttem hogy mi akar ez lenni: a floatos végtelen ciklus, a double-os nem, ugye?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- RTX 4060TI (Garanciás)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest