- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple Watch
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Create. #11065 üzenetére
Szakámban dolgozó, egyetemet otthagyóként hasonlót tudok mondani mint mobal.
Semmit nem tanítanak ott, amit egyébként ne tudnál megtanulni és az átlag melóhoz kellene. Persze vannak területek, amihez kell az egyetemi tudás (matekra gondolok, nem az info részére, utóbbi szerintem könnyebben tanulható egyedül), de ez szerintem kevés területet érint.
Szerintem ehhez a munkához a legfontosabb (a logikus gondolkodáson túl) a hozzállás és az, hogy érdekeljen. Azok közül, akiket csak a pénz motivál, eddig csak kókányolóművészekkel találkoztam. -
válasz
Create. #11062 üzenetére
Nem.
Ezt ne úgy fogd fel, hogy mondjuk végigcsinálsz egy tanfolyamot és rendelkezel megfelelő tudással, hogy junior lehess. Ez nem egy olyan munka ami határok közé van szorítva, és nem hiszem, hogy fél vagy egy év alatt a gondolkodás módot el lehet sajátítani.
Ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Asus BE24A 24" IPS monitor
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest