- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
2017-ben kezdtem pti-t levelezőn, de az elvárás meg van, viszont tanítani kb semmit se tanítanak. Közben az élet úgy hozta, hogy 1év passzívra kellett tennem magam, ezért most a webleren keresztül webmesternek tanulok. Nem légből kapott ötlet ez, csak magamtól nem minden világos és ezért gondoltam ilyenre is.
-
axioma
veterán
Hat, reszben ertek egyet. Marmint a gondolkodasmodot onmagaban nehez egy ilyen tanfolyamon megszerezni, de az az erzesem hogy ezek a cegek pont azokat probaljak felvenni, akiknel mar van valami analitikus/algoritmikus gondolkodas, arra epitik ra a konkret programozasi tudast, processzt.
Tehat annak javasolhato a tanfolyam, akit amugy is erdekel, kozel all hozza ez a fajta munka (nem a penz miatt), van alapja (mintha csak diplomaval vagy annak kozeli multtal vennenek fel), es hajlando a tanfolyam honapjait csak erre forditani (nem csak esti muszakban tolja at a sajat melojat hogy ne utkozzon, hanem adott esetben este is nekiall kodolni). Ha ez megvan, akkor szerezhet junior szintet, bar nekem nagyon fura hogy miert fullstack-eznek, akkor feluletesebb, mindenbol kevesebb tudas/gyakorlat lesz.
Egyebkent van olyan ismeros aki elegge mas iranyu diplomaszerzes korul vegigcsinalt egy progmat felvetelit, ahhoz ugye info erettsegit (bar asszem kozepszint eleg volt neki), epp halaszt de gondolkodik egy ilyen tanfolyamba atugrasban. Es me'g ot se biztos, hogy felvennek. Szerintem - most meg plane - van annyi jelentkezo, hogy aki bejutott, arra mar igaz lehet hogy eleg valoszinuen kepes lesz junior lenni a vegen. De ez nem azt jelenti, hogy aki kitalalja hogy kiprobalna, az fel ev mulva kesz junior.
Persze tevedhetek en is, de ezzel a felteteles moddal egyutt en hihetonek tartom mar.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest