Hirdetés
- iPhone topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Create.
addikt
2017-ben kezdtem pti-t levelezőn, de az elvárás meg van, viszont tanítani kb semmit se tanítanak. Közben az élet úgy hozta, hogy 1év passzívra kellett tennem magam, ezért most a webleren keresztül webmesternek tanulok. Nem légből kapott ötlet ez, csak magamtól nem minden világos és ezért gondoltam ilyenre is.
-
axioma
veterán
Hat, reszben ertek egyet. Marmint a gondolkodasmodot onmagaban nehez egy ilyen tanfolyamon megszerezni, de az az erzesem hogy ezek a cegek pont azokat probaljak felvenni, akiknel mar van valami analitikus/algoritmikus gondolkodas, arra epitik ra a konkret programozasi tudast, processzt.
Tehat annak javasolhato a tanfolyam, akit amugy is erdekel, kozel all hozza ez a fajta munka (nem a penz miatt), van alapja (mintha csak diplomaval vagy annak kozeli multtal vennenek fel), es hajlando a tanfolyam honapjait csak erre forditani (nem csak esti muszakban tolja at a sajat melojat hogy ne utkozzon, hanem adott esetben este is nekiall kodolni). Ha ez megvan, akkor szerezhet junior szintet, bar nekem nagyon fura hogy miert fullstack-eznek, akkor feluletesebb, mindenbol kevesebb tudas/gyakorlat lesz.
Egyebkent van olyan ismeros aki elegge mas iranyu diplomaszerzes korul vegigcsinalt egy progmat felvetelit, ahhoz ugye info erettsegit (bar asszem kozepszint eleg volt neki), epp halaszt de gondolkodik egy ilyen tanfolyamba atugrasban. Es me'g ot se biztos, hogy felvennek. Szerintem - most meg plane - van annyi jelentkezo, hogy aki bejutott, arra mar igaz lehet hogy eleg valoszinuen kepes lesz junior lenni a vegen. De ez nem azt jelenti, hogy aki kitalalja hogy kiprobalna, az fel ev mulva kesz junior.
Persze tevedhetek en is, de ezzel a felteteles moddal egyutt en hihetonek tartom mar.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone topik
- Samsung kuponkunyeráló
- LEGO klub
- Kutya topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Hyundai, Kia topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- Üzletből, garanciával, Dell Precision 7550 i7-11850H/32GBRAM/512GBSSD/NVIDIA T12000/15,6" FULLHD IPS
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest