Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem lesz idén iPhone 18
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
válasz
Lortech
üzenetére
Ok, hogy OFF topic, de mivel a processing java alapú és nincs külön fórumja, ezért nem találtam más helyet.
Nyilván nem pátyolgatást kértem, azért, hogy nekem jó legyen, hanem kereslet-kínálat alapon egy másik diákot keresek, ahogyan ezt korábban kifejtettem.
A prog.hu-n felraktam álláshirdetés kategóriába is, de senki nem jelentkezett. Itt is van ilyen topic? Megadod a linket?
A magyar ugarra meg azért utaltam, mert csak a magyar ilyen bunkó, hogy nem segíteni akarnak, hanem összefogva belekötnek a másikba és ítélkeznek, ha segítséget mer kérni.
Nem gondolom, hogy itt mindenki minden diplomáját segítség és konzultáció nélkül csinálta meg.
Egyébként ez lesz az ötödik diplomám: közgazdász Bsc, közgazdász Msc, EU szakközgazdász poszt. grad, Társadalomtudományi és gazdasági szakfordító poszt. grad. (német és angol) és most PTI Bsc. Sajnos ezt már csak levelezőn tudom végezni, mert dolgoznom kell és nem tudok egész nap a neten kutakodni a megoldások miatt a 40 órás melom mellett. Elég sokat keresgéltem már, de eddig nem akadtam semmi tökéletesen használhatóra.
A többi tárgy ebben a félévben természetesen 4.0 átlaggal megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 2db MSI MAG272CQR 27" Ívelt Gaming Monitor 165Hz / 1440p / HDR / VA panel - egyben vagy külön
- Optimális Gamer konfig eladó
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest