Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taoharcos
aktív tag
válasz
smallmer
üzenetére
Bevallom én is gyenge vagyok angolból, de TÉNY csak angolul szabad! Akkor ki kell szótárazni/google.translate-zni. Szokni kell, és közben ráadásul az ember nem csak a programozást tanulja, hanem az angolt is. Ráadásul a használható tutorialok, jó oldalak angolul vannak.
A Clean Code elvek miatt is szükség van a jól kifejező angol nevek ismeretére. -
proci985
MODERÁTOR
-
Gyuri16
senior tag
válasz
smallmer
üzenetére
static valtozokat csak indokolt esetben illik hasznalni (ez nem az).
helyedben letrehoznek egy Egyenleg osztalyt, amibol a program elejen letrehoznek egy peldanyt, amit aztan konstruktorban atadnam a Beadando objektumoknak. az egesz szinkronizacios moka pedig ebben az Egyenleg osztalyban lehetne. Termeszetesen ez csak egy lehetoseg, jobb lenne, ha magad talalnad ki az alapjan amit tanitottak.
magyar valtozonevekkel szerintem nincs semmi gond, amig nem probalsz ekezeteket beletenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest