Hirdetés
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
Szerintem a GWT-t is hozzáadhatod a dead end kategóriához

Sok technológiával volt már dolgom, de az ügyviteli felhasználásnál, és az újabb fajta webes alkalmazásoknál a SOA-jellegű backend + "natívan" fejlesztett erős kliens volt a leghatékonyabb. Az csak plusz, ha a kliens oldal olyan framework-ökre épít, amivel napok alatt lefejleszted azt, amihez MVC-vel hónapok munkája kellett.
(#7216) Oppenheimer Ha valami beadandó cuccról/szakdolgozatról van szó, akkor én nem erőltetném a finomságokat
Nekem sem tudták értékelni, amikor én agyaltam rajta. Diplomamunkaként egy GIS alapú facility management megvalósíthatósági tanulmányt adtam le, ami még ráadásul az egyetem munkáját is megkönnyítette volna, és egy rakat diákot rá lehetett volna robbantani a témára szervezetten, mire a vizsgabiztos csak annyit kérdezett, hogy mi ez az egész 
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest