Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
Szerintem a GWT-t is hozzáadhatod a dead end kategóriához

Sok technológiával volt már dolgom, de az ügyviteli felhasználásnál, és az újabb fajta webes alkalmazásoknál a SOA-jellegű backend + "natívan" fejlesztett erős kliens volt a leghatékonyabb. Az csak plusz, ha a kliens oldal olyan framework-ökre épít, amivel napok alatt lefejleszted azt, amihez MVC-vel hónapok munkája kellett.
(#7216) Oppenheimer Ha valami beadandó cuccról/szakdolgozatról van szó, akkor én nem erőltetném a finomságokat
Nekem sem tudták értékelni, amikor én agyaltam rajta. Diplomamunkaként egy GIS alapú facility management megvalósíthatósági tanulmányt adtam le, ami még ráadásul az egyetem munkáját is megkönnyítette volna, és egy rakat diákot rá lehetett volna robbantani a témára szervezetten, mire a vizsgabiztos csak annyit kérdezett, hogy mi ez az egész 
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ASUS RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Eladó 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest