Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaschil
aktív tag
Megvan!

Biztos valami új verzió miatt, de már nem kell elé az xpath= csak simán így: //input[contains(@id,'TextBox_szerzodes')]
Plusz lassítani kellett a lejátszáson, mert hiába volt a szintaxisa megfelelő, akkor is hibára futott.Következő kérdés: mivel nyílhatnak egymásra panelek (akár több is, úgy képzeljétek el mint egy vastagkliensben) ezért lehetséges az, hogy pl. akár több "Save" gomb is legyen, mind különböző, de dinamikus ID-val. Így mivel tudom megkülönböztetni őket? Class? Esetleg van lehetőség ezzel a fenti megoldással ÉS kapcsolatba fűzni még feltételt, hogy pontosan melyik "Save" gombot akarom megnyomni?
(A "Save" csak egy példa, a szemléltetés miatt)Első megközelítésben így gondolkodom. Az egyedi ID témát hagyjuk, mert az egész motor így működik.
Köszönöm az eddigi helpet, értem miért kopaszodik az összes fejlesztő.

Ja! Options->Clipboard format mire való?

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest