Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
No, végre billentyűzet előtt (gyűlölöm az android virtuális billentyűit
)
Szóval... Te itt hitvitáról beszéltél korábban.
Én olvastam olyan dolgokról, mint S.O.L.I.D. elvek, olvastam Uncle Bob Tiszta kód c. könyvét stb.
Most, hogy kicsit részleteztétek, miről van szó, szerintem a te verziód "a" megoldás, a másik felrúgja az OOP alapokat is, tehát szó sincs hitvitáról.
Ami picit megkavart, hogy pythonnal foglalkozom valamennyire és ott a szálak létrehozására olyan példákat találtam anno, hogy a multithreading.Thread osztályból célszerű származtatni.
Jelen esetben én úgy éreztem, az "extends Thread" felrúgja a SOLID elvek közül azt, amelyik szerint a leszármazottat a szülő helyére téve pontosan ugyanúgy kell viselkednie, mint a szülőnek.
Na most, ha "extends Thread" és felülírod benne a run metódust, akkor máris felrúgtad a fenti elvet, mivel a run() a szülőben nem csinál semmit, a leszármazottban viszont...
Persze az sem kizárt, hogy én értelmezem félre ezeket az elveket. Amikor suliban tanultam, még nem nagyon volt szó OOP-ról, nemhogy ezekről az alapelvekről és elég rég elhagytam a pályát.Egy kis olvasnivaló e témában (erősen ajánlott azoknak, akik hitvitát csinálnának belőle
) : http://stackoverflow.com/questions/541487/implements-runnable-vs-extends-thread
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 84%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- !BONTATLAN! Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Márványszürke (Marble Gray)
- P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)