- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Csak speciális esetekben van különbség a kettő között. Én postfix szoktam használni mindig, de eddig se elonyom, se hatranyom nem származott belőle. Pl javascriptben
console.log(i++) nem ugyanazt logolja mint
console.log(++i)
Előbbi kiirat majd inkremental, utóbbi inkremental majd kiirat. Javascriptben az automatic semicolon insertion miatt lehet talán érdemesebb a postfix et megszokás, de ezek ezoterikus esetek. -
Nem hagyja ki -- mindketto pont ugyanugy mukodik. A for loop harmadik resze egy kulonallo statement, ami eloszor vegrehajtasra kerul, es UTANA ertekelodik ki a kilepesi feltetel. Akkor lenne kulonbseg, ha a kilepesi feltetelben inkrementalnal, pl:
for i = 0; ; i++<10; // i = [0,10]
for i = 0; ; ++i<10; // i = [0,10)Viszont a lenti esetben tok ugyanazt fogja csinalni, pont ugyanolyan sebesseggel. C/C++-ban van kulonbseg, mert a prefix operator un. rvalue-t produkal, a postfix pedig lvalue-t. Elobbi gyorsabb par orajellel, ezert ha tenyleg csak inkrementalni akarsz, akkor ++i-t szokas hasznalni. Java-ban tehat nincs semmi kulonbseg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Mini PC (ITX) i7 265K 9070 XT 32 GB DDR5 8000Mhz
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Microsoft Surface Book 3 15 i7 / 32GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Macbook air M4 15col, éjfekete, magyar
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest