Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Csak speciális esetekben van különbség a kettő között. Én postfix szoktam használni mindig, de eddig se elonyom, se hatranyom nem származott belőle. Pl javascriptben
console.log(i++) nem ugyanazt logolja mint
console.log(++i)
Előbbi kiirat majd inkremental, utóbbi inkremental majd kiirat. Javascriptben az automatic semicolon insertion miatt lehet talán érdemesebb a postfix et megszokás, de ezek ezoterikus esetek. -
Nem hagyja ki -- mindketto pont ugyanugy mukodik. A for loop harmadik resze egy kulonallo statement, ami eloszor vegrehajtasra kerul, es UTANA ertekelodik ki a kilepesi feltetel. Akkor lenne kulonbseg, ha a kilepesi feltetelben inkrementalnal, pl:
for i = 0; ; i++<10; // i = [0,10]
for i = 0; ; ++i<10; // i = [0,10)Viszont a lenti esetben tok ugyanazt fogja csinalni, pont ugyanolyan sebesseggel. C/C++-ban van kulonbseg, mert a prefix operator un. rvalue-t produkal, a postfix pedig lvalue-t. Elobbi gyorsabb par orajellel, ezert ha tenyleg csak inkrementalni akarsz, akkor ++i-t szokas hasznalni. Java-ban tehat nincs semmi kulonbseg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Háztartási gépek
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Google Pixel topik
- OpenWRT topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Hardcore café
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest