Hirdetés
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple Watch
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cacattila
üzenetére
Erdekes kerdes, par eve mar irtam egy ilyen rendszert, de a messaging maga az LatencyBusters/Ultra Messaging alapokon ment, ami egy IP multicast alapu szuperalacsony kesleltetesu uzenetkuldo rendszer, asszem mostmar az Informatica arulja, tehat csak a gepenkenti elosztott in-memory adatbazist csinaltam. Akkor meg nem talaltam pont ilyen, kesz rendszert -- a messaging reszre van csomo alternativa. (Mi olyan napi par szazmillio uzenetig skalaztuk a dolgot, a nap az 7.5 orat jelentett, LBM/UMS siman megoldja a konkret uzenetkuldest.)
A te esetedben ugy latom, az offline felhasznalas a legtrukkosebb resze a dolognak, altalanos megoldas erre biztosan nincs. Az offline verziot csak olvasasra hasznalnad, ugye? (Ha nem, az elsore nem tunik trivialisnak, mert valamilyen policy kellene arra, hogy kezeld a konfliktusokat/inkonzisztenciat.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest