- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cacattila #5690 üzenetére
Erdekes kerdes, par eve mar irtam egy ilyen rendszert, de a messaging maga az LatencyBusters/Ultra Messaging alapokon ment, ami egy IP multicast alapu szuperalacsony kesleltetesu uzenetkuldo rendszer, asszem mostmar az Informatica arulja, tehat csak a gepenkenti elosztott in-memory adatbazist csinaltam. Akkor meg nem talaltam pont ilyen, kesz rendszert -- a messaging reszre van csomo alternativa. (Mi olyan napi par szazmillio uzenetig skalaztuk a dolgot, a nap az 7.5 orat jelentett, LBM/UMS siman megoldja a konkret uzenetkuldest.)
A te esetedben ugy latom, az offline felhasznalas a legtrukkosebb resze a dolognak, altalanos megoldas erre biztosan nincs. Az offline verziot csak olvasasra hasznalnad, ugye? (Ha nem, az elsore nem tunik trivialisnak, mert valamilyen policy kellene arra, hogy kezeld a konfliktusokat/inkonzisztenciat.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja X3D-s CPU-it az AMD
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AliExpress tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Home server / házi szerver építése
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest