Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Lehet h velem van a baj, de már 15 évvel ezelőtt is elvétve láttam csak használatban java serialization-t (max RMI). Amikor fősulira jártam, meg egyemista voltam, még nem oktatták, így magamtól tanultam gyakorlatilag mindent, de ez most szíven ütött
Többek közt azért is mert olyan témát feszeget, aminek a gyakorlatban nullához konvergál a határhaszna. Tipikus egyemista feladat. Nem véletlenül használnak inkább XML-t vagy JSON-t.Az egészben az a mókás, hogy ha a való életben beleszaladnál egy ilyen problémába, hogy meg kéne fejteni a működést, akkor olyan mérnökösen unit tesztelnéd, hogy biztosra legyél benne, és ne rúgassad ki magadat egy esetleges tárgyi tévedésért, ami -- valljuk be -- bármikor beüthet. Ellenben az egyemista vizsgázó kolléga (de a vizsgáztató is) nézne nagyokat, ha azt kapná feladatnak, hogy egy kódolt, aláírt SAML alapján kéne beléptetni egy felhasználót, mondjuk könnyítésképpen úgy, hogy a kliens a jó kulcsot és aláírást adja meg

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Automata kávégépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Banggood
- További aktív témák...
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Nvidia Quadro FX570
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Többek közt azért is mert olyan témát feszeget, aminek a gyakorlatban nullához konvergál a határhaszna. Tipikus egyemista feladat. Nem véletlenül használnak inkább XML-t vagy JSON-t.