Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Lehet h velem van a baj, de már 15 évvel ezelőtt is elvétve láttam csak használatban java serialization-t (max RMI). Amikor fősulira jártam, meg egyemista voltam, még nem oktatták, így magamtól tanultam gyakorlatilag mindent, de ez most szíven ütött
Többek közt azért is mert olyan témát feszeget, aminek a gyakorlatban nullához konvergál a határhaszna. Tipikus egyemista feladat. Nem véletlenül használnak inkább XML-t vagy JSON-t.Az egészben az a mókás, hogy ha a való életben beleszaladnál egy ilyen problémába, hogy meg kéne fejteni a működést, akkor olyan mérnökösen unit tesztelnéd, hogy biztosra legyél benne, és ne rúgassad ki magadat egy esetleges tárgyi tévedésért, ami -- valljuk be -- bármikor beüthet. Ellenben az egyemista vizsgázó kolléga (de a vizsgáztató is) nézne nagyokat, ha azt kapná feladatnak, hogy egy kódolt, aláírt SAML alapján kéne beléptetni egy felhasználót, mondjuk könnyítésképpen úgy, hogy a kliens a jó kulcsot és aláírást adja meg

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Assetto Corsa Rally
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung kuponkunyeráló
- Ingatlanos topic!
- Diablo IV
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Többek közt azért is mert olyan témát feszeget, aminek a gyakorlatban nullához konvergál a határhaszna. Tipikus egyemista feladat. Nem véletlenül használnak inkább XML-t vagy JSON-t.