Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 1 VII Japán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Szerintem előbb döntsd el, hogy mit szeretnél pontosan a Java-tól és abba az irányba indulj el. A PHP-hoz képest itt nagy a "Birodalom" mérete.
Már maga a Java SE sem kis mennyiség. (GUI-k-ról nem beszélve, annotációk, amelyek a gyenge pontjaim, stb. Könyv függő, hogy mit sorolnak ide
Java EE végül is durván mondva, API-k gyűjteménye, párat már Modder is írt. (Najó talán az alapokat, a nagyon-nagyon alapokat érdemes átnézni esetleg egy szakdolgozatból, hogy elméletileg tud, hogy mi az. Amikor olyanokról beszélnek, hogy komponens, konténer, szervlet stb.)
Cég függő, hogy melyiket használják a Spring és a Java EE közül. Bár lehet a pénzszektorhoz a Java EE kell. Mondjuk a Morgan Stanley Spring szakembereket keress.
Ha webes alkalmazások érdekelnek akkor én inkább a Grails-et javasolnám. Egyszerű szimpla és a Spring-re épül (na meg az a csapat is fejleszti
). Java EE esetén meg ott a JSP és a JSF is... (itt viszont az ASP.NET-tel mutatt rokonságot... JSF az olyan Webforms benyomást kelti a JSP pedig az (asp.net)MVC és PHP benyomását). Grails-nél keveset kell a config fájlokban lennem 
És ott van még a fentebb említett nagy vállalati "irány" is.
Bár még én sem vagyok pro, de szerintem az irányt nem árt tudni

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Projektor topic
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Java EE esetén meg ott a JSP és a JSF is... (itt viszont az ASP.NET-tel mutatt rokonságot... JSF az olyan Webforms benyomást kelti a JSP pedig az (asp.net)MVC és PHP benyomását). Grails-nél keveset kell a config fájlokban lennem