- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Google Pixel topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBG
senior tag
Az EE egyre inkább háttérbe szorul a Springgel szemben.
A Springgel érdemes kezdeni szvsz, mert aki ismeri a Springet, az nagyon könnyen tud átnyergelni EE-re, de csak EE ismerettel a Spring a vérhugyozás kategóriája.
Itt a 3-as Springről beszélek. Az előző változatok az XML tengere....bottal nem nyúlnék hozzá. Spring is támogat JSF,JSP techonlógiákat.
A Spring is egyébként egy qrva nagy framework/tool/solution halmaz.
Van Spring MVC, Sping JS, Spring Webflow, Spring Security.....sorolhatnám napestig. Ezekből a Spring Security és az MVC már de facto szabvány.
-
Soak
veterán
Köszi, ezekkel tisztában vagyok, nem csak úgy poénból kezdtem el foglalkozni vele, hanem azért mert nem sokára juniorként munkába állok és ugyan intenzív oktatáson részt fogok venni, már most el szeretnék vele kezdeni foglalkozni, mert van rá időm. A kérdés lényege az volt, hogy felesleges időt ne pazaroljak arra amire nem kell.
TBG : Köszi ezt már megtaláltam, de egy ideje nézegetem már, hogy akkor most mi is van
. Még nem találtam meg a fogást, hogy miként kezdjem el, az SE tutoriallal lassan végzek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell Alienware AW2721D - NANO IPS - 27' - 2K - 240hz
- Eladó Seasonic Focus Gx-750 tápegység!
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Eladó Gainward Phatom RTX 4080-as videokártya!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Még nem találtam meg a fogást, hogy miként kezdjem el, az SE tutoriallal lassan végzek.