- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
mateo91 #11209 üzenetére
Keresztkerdes: az ediag program letezo es futtathato, csianlja amit kell csak ezt dobja az autorun-ra vagy most raktad fel es sose ment, csak idegesit ez az ablak?
Nem vilagos, hogy mennie kell-e ugy alapbol a hatterben, vagy mi az elvart mukodes. Amivel en anno szivtam, az a 32/64 bites java verziok kozul hogy mikor mit tekintett egy program sajatnak, es ebben 32-es os van parameternek megadva, ez amugy stimmel nalad? Bar ha a hasabol veszi a jvm-et akkor nem kene kavarjon (de csak nem kene...) -
Szmeby
tag
válasz
mateo91 #11209 üzenetére
Valóban, a program java9-ben íródott, és eclipse guit használ. Ami hibát dobott induláskor. A hiba oka ismeretlen, az egyetlen nyom a screenshoton a rejtélyes 8096-os exit code. Egy gyors keresés nem hozott nekem semmi értékelhető megoldást rá, tulajdonképpen bármi IS okozhatja. A jre-t is hozzá csomagolták, nem valószínű, hogy a rendszerre telepítettet használná, így annak újratelepítése hasztalan.
Azon gondolkozom, vajon ez az ediag program logolja-e működését, mint minden magára valamit is adó szoftver. Én elsősorban az ediag könyvtár bugyraiban keresnék olyan fájlt, ami log fájlra utal. Abból feltehetően kiderül, hogy mivel nem tud megbirkózni a progi. Az oprendszer temp könyvtárának ürítését sok helyen említik, mint lehetséges megoldást, de ezzel értékes nyomokat is elveszíthetsz... például, ha kiderül, hogy az alkalmazás ott gyűjtögette a log fájlokat.
A log fájlok tipikus lelőhelye még a user.home dzsungele lehet. A dokumentációban, használati utasításban illene ilyesmiről tájékoztatást nyújtani, szóval abból kideríthető, hogy hol kell keresni a megoldást.
Mondjuk szerintem a legegyszerűbb megkérdezni a szoftver supportot. Mondja meg a gyártó, hogy mi szokta okozni az alkalmazásában az ilyen jellegű hibát, vagy mondja meg, hogyan lehet kideríteni azt.
Esetleg még azon gondolkoznék el, hogy mi változott a gépen azóta, hogy a program működött. Valami új szoftvert telepítettél, vagy valamit frissítettél? Driverek például. Bármi, amit ez az ediag feltehetően használ, potenciális hibaforrás lehet. Ahogy egy hirtelen áramszünet, bad sector, kiskutya füle által okozott sérülés egy kritikus komponensben, vagy magában az alkalmazás fájljaiban is okozhatja. A sérült fájlokat újratelepítéssel lehet orvosolni, ha valóban az a gond. Csak hát sötétben tapogatózva nincs tuti megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xbox Series X|S
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Apple Watch
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest