Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Szmeby
üzenetére
Érdekem megoldás amit felvázolsz. Szoktak ilyen megoldást alkalmazni? Igazából azt nem tudom mennyire kell ragaszkodnom a táblaszerkezetben az osztályok szerkezetéhez? Nyilván ORM esetében feltétlenül, bár hallok olyanokat, hogy nem túl célszerű a használata. Ha jól értem akkor az alábbi módon nézne ki, igaz?
+----+-------+ +----------------------+ +----------------------+
| sequence | | TBL1 | | TBL2 |
+----+-------+ +----+--------+--------+ +----+--------+--------+
| id | table | | id | field1 | field2 | | id | field1 | field2 |
+----+-------+ +----+--------+--------+ +----+--------+--------+
| 1 | TBL1 | | 1 | ... | ... | | 3 | ... | ... |
| 2 | TBL1 | | 2 | ... | ... | | 4 | ... | ... |
| 3 | TBL2 | +----+--------+--------+ +----+--------+--------+
| 4 | TBL2 |
+----+-------+Ahol a sequence tábla id auto_increment, a tbl1, tbl2 id pedig unique.
Drizzt: Megnéztem a linket, köszönöm. Van egyébként valami javasolt/preferált megoldás a 3 közül vagy teljesen szabadon választhatok közülük. Esetemben a mindent egy táblába a null/notnull miatt nem volna célszerű. A teljesen különálló táblák és a közös tábla-saját típusos tábla megoldások között dilemmázok. Mivel alapvetően a lekérdezések lesznek töbségben és sejthetőleg típusra szűkítve főként, a külön-külön önálló tábla megoldást érzem picit jobb megoldásnak. De bizonytalan vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Flint 2 OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Energiaital topic
- Halls of Torment teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő