- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
" én már elfelejtettem/nem is ismerem az ilyen sallangrendszereket, bug gyűjteményeket mint a spring, maven, és a többi, multiknál épp aktuálisan "kötelező" bloatware"
Alairasgyanus.
A kollega biztos bajtkodot ir kezzel. NEHA (!) hasznalja a javac-t, de csak ha valami enterprajsz appot kell forditani.
-
Ez kell neked? Továbbá javaslom, hogy az üveghal helyett használj legalább kandúrt.
De mi a baj a Java EE-vel?
mobal,
-
Aethelstone
addikt
-
-
Szmeby
tag
Az megvan, hogy a hónap+nap önmagában nem egy dátum?
Nem mindegy, hogy melyik év, már csak a szökőév miatti torzulás miatt sem. Nem tudsz rajta műveletet végezni, ha nem tudod, hogy a február 28 vagy 29 napos. Ha meg nem végzel rajta műveletet, csak nézegetni kell, akkor minek a dátum típus? String is lehet, vagy valami saját készítésű, az évvel megengedőbben viselkedő típus.
Szóval az a kérdés, mi a célod a parzolt értékkel.Szerk.: Most látom csak, a javasolt MonthDay egész használható cucc, még nem volt hozzá szerencsém. A februárt szépen konzisztensen kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest