- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Charles
tag
Sziasztok
Valszeg nem a megfelelő topicba írok ezért előre is elnézést kérek, de szeretném a véleményeteket megkérdezni.
Olyan problémám lenne hogy szeretnék elkezdeni java fejlesztéssel foglalkozni, az ELTE-n végeztem programtervező informatikusként. Viszont nem fejlesztőként kezdtem el dolgozni hanem automatizálóként. 5 éves tapasztalatom van teszt automatizálásban. Dolgoztam nagy cégeknél nagy projekteken is. Viszont amikor beadom a jelentkezésemet és meglátják akkor a kezdő java poziból a végére minden alkalommal teszt automatizáló pozira kapok ajánlatot.
Olyan is előfordult már hogy egy barátom cégétől vissza sem hívtak mert a hr-es szerint úgysem vállaltam volna el annyiért amennyit tudott volna adni.
Tudtok abban segíteni, hogy lehet egy ilyen karrier váltást sikeresen megcsinálni? Mert én nem teljesen értem mi játszódik le ilyenkor a cégekben illetve a hr esek fejében.
A beugrókon általában sikeresen átjutok. azzal nem szokott gond lenni. De a végeredmény sajnos nem az amit én szeretnék.
Köszönöm a segítségeteket.
üdv
Dudo
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AOC 25G3ZM FHD/240HZ/0.5MS (055)
- Üzletből, Hp gyártói garanciával, HP EliteBook 840 G11 ultra 5-125u/16GBRAM/512GBSSD/HULLHD+ kijelző
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 8GB/256GB magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- SAPPHIRE INCA EP-10 GPU szerver ÜRESEN/kártyákkal
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest