- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Macrodroid
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
Ezzel meg én nem értek egyet. Az egyetemen azt tanultam, illetve IRL azt tapasztaltam, hogy a legjobb kód a generált kód. És nem azért, mert az a leginkább penge technikailag, hanem azért, mert a minősége kiszámítható, állandó. Ami egy csapatmunka esetén (amiből azért elég sok van) nagyon fontos. És lehetek én a legjobb Java fejlesztő, sosem fogok olyan jó JS kódot írni, mint a sok éve kipróbált, bejáratott GWT compiler....
Persze, ez személyes tapasztalat.
Szerk:
Sokféle projektben vettem részt, amik főleg GWT, mostanság Vaadin alapúak, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy mikor nem volt elég a keretrendszer és natív JS-t kellett kalapálni bele. 1-2 metódus erejéig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Xiaomi 17 Ultra Starlit Green 512GB használt karcmentes garancia 2029.03.05.-ig + Photographer Kit
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest