- Fotók, videók mobillal
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Igen, köszönöm és a többieknek is. A Package maradt ki. Ezek szerint elfogadhatták volna a válaszaimat.
Bár nincs még tapasztalatom, de ha írok valami programot, akkor én sem jegyzek meg fejből minden nyelvi jellemzőt, hanem utánanézek weben. Ezek szerint állásinterjúra fejből be kell vágni dolgokat.Egy másik kérdésem volt, hogy :
Javaban van-e többszörös öröklődés ?
Azt válaszoltam rá, hogy nincs többszörös. C++ ban volt és van többszörös öröklődés, de ott is nehézségeket jelent a használata, mert ha van egy 'A' osztályod és abból származik 'B' és 'C' osztály, akkor B és C lemásolja magának a memóriába az A tulajdonságait. Majd ezután, ha 'B'ből és 'C' ből akarod örököltetni a 'D'-t, akkor vigyázni kell arra, hogy D-be ne másolódjon le kétszer A-nak a tulajdonságai, mert B-ben és C-ben is megvan.Tehát ezt írtam rá, hogy például ilyen nehézségek miatt a Java-ban nem valósították meg a többszörös öröklődést.
Erre a válaszomra meg szintén azt mondták, hogy nem tudják teljesen elfogadni.
Szerintetek, a ti tapasztalatotokkal mi lehetett volna a helyes válasz ?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest